Dag/weekend med Resonansprosesser - IoPT

På dag/kurs/utanning og weekend med resonansprosesser/IoPT får du mulighet til å utforske din intensjonssetning. Og til å bearbeide traumene/de vonde hendelsene som ligger bak og hindrer deg i å møte utfordringer du møter på i hverdagen.
 
Deltakerene jobber med det tema de ønsker og med den endringen de vil ha i livet sitt. 
De fleste vil utforske hvilke traumer/opplevelser som ligger bak deres fysisk, psykiske eller emosjonelle symptomer, eller de føler de står fast i livet og vil bearbeide det som holder dem fast.
 
Mange som setter opp resonansprosess har allerede prøvd diverse terapi og selvutvikling og kommer stadig tilbake for den gode effekten de ser, ofte etter bare én prosess. Det å behandle traumene bak dagens utfordringer har varig effekt, kontra det å bare snakke om vonde opplevelser, eller lære seg nye overlevelsesstrategier/måter å leve på.
Mye av grunnen for den varige effekten er innsiktene i egne og andres utfordringer, samt at vi diskuterer teori i henhold til Dr. Franz Rupperts samlende teorier og kunnskap om flergenerasjonelle- og egenopplevde traumer og krenkelser, og hovrdan de spenner seg over generasjoner dersom de ikke blir bearbeidet på en adekvat måte.
 
Resonansprosesser gir dyp innsikt i eget liv, og åpner opp for en dyp forståelse for hvorfor vi mennesker agerer, og reagerer som vi gjør. 
 
Vi er en liten gruppe som jobber sammen. Det kan være fra 2-8 deltakere og vi gjør resonansprosess for de som ønsker det - påmelding kreves. Vi kan gjøre opp til 5-6 prosesser i løpet av en dag. Meld deg på her
 
Det kan være andre deltakere til stede som er med som representantet/observatører. De er "hjelpere" og stiller som representanter for at deltakerene lettere skal få tilgang til, og belyst sin intensjon, sitt tema. Og alle som ønsker er med som representanter for hverandre.
 
Det er gratis å være med som representant/observatør (få plasser)
 
Vi starter dagen med en liten presentasjonsrunde og litt informasjon om traume- og tilknytningsteorier dersom dette er ønskelig. Etter hvert som vi jobber med prosessene vil vi sammen reflektere over hva vi ser i hver prosess for å gjøre det klarere for klienten. Når en står i egen prosess er det ikke lett å ha helt oversikten selv.
 
Dager og weekender blir satt opp etter forespørsel og behov, så følg med på sidene - brått kan det komme arrangement tidligere enn antatt
 
Alle skriver under på taushetserklæring på alle mine arrangementer
 
Foreløpige datoer for åpne dager/weekender - ingen forkunnskaper nødvendig!

Søndag 3. desember.
Torsdag 28. desember.
Tid: 10-18
Pris kr 1 300,- per dag og kr 1 800,- for weekend.
 
 

Påmelding her!