En voksens traume er egentlig et fosters traume

03.05.2016 14:21

“En voksens trauma er egentlig et fosters traume”.

De siste 4-5 årene har jeg fasilitert og representert i flere hundre resonansprosesser, og det som oftest kommer frem i deltakeren som setter opp sin resonansprosess, er tidlige traumer fra tiden i mors liv og barndom.

"EN VOKSENS TRAUME ER EGENTLIG ET FOSTERS TRAUME. 
Fosteret føler smerte, og alle konsekvenser, alle forvrengninger av personlighet skaper en enhet jeg kaller den interne sabotør. Det er jobben til den indre sabotøren å se til at du aldri noensinne opplever den smerten igjen."

Dette er utdrag fra filmen In Utero og forteller det vi ser i resonansprosesser.

Traumer og vonde hendelser fra tiden i mors liv har stor effekt på vår fysiske og psykiske helse. Vi bader i alle mors følelser, om det er gode lykkefølelser, om det er følelser av håpløshet og også om det er tunge og vonde hendelser som har skjedd fra tiden før vi ble unnfangen og som mor fortsatt har minner om.

Her kan du se og lese mer om filmen: https://www.inuterofilm.com/
 (Så snart jeg har den hos meg blir du selvsagt invitert til visning).

Både kropp og psyke husker ALT vi har vært utsatt for, men for å klare å mestre livet har vi fortrengt det.

Når vi går i resonans med oss selv, ved hjelp av andre deltakere, kan disse minnene få lov til å vise seg, og bli forløst og integrert som en bevisst del i oss, og vi blir helere og sterkere.

Minner og sunne reaksjoner på hendelser som blir fortrengt og trykket ned viser seg på overflaten som fysiske og psykiske symptomer som, blandt annet, frykt, motløshet, håpløshet, vondter i kroppen, dårlig selvbilde, panikk, avhengigheter, kreft, utamttelse, osv, osv...

Dersom du ønsker å vite mer om tidlige traumer og også se hvordan vi jobber for å få frem undertrykte og ubevisste følelser, er du hjertelig velkommen til gratis åpen kveld med informasjon om enkle traume- og tilknytningsteorier og demonstrasjon av resonansprosess.

Alle deltakerene får en smakebit på hvordan en resonansprosess pågår. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Første mulighet er Onsdag 04. Mai kl 17-20