Kanskje kjærlighet er når du forsiktig føres tilbake til deg selv

18.03.2016 12:21

Forfatteren Saint-Exupreys skrev disse ordene.
Smak på ordene - Kanskje kjærlighet er når du forsiktig føres tilbake til deg selv? 


Du leiter etter kjærligheten, og prøver og feiler og prøver igjen, ofte med det resultatet at du føler deg mindre elsket enn før. Du føler deg mislykket og tror du ikke er verd å elske. Kanskje blir du i et forhold av redsel for å bli alene, til tross for at det ikke er noe kjærlighet mellom dere.

Elsker du ikke deg selv, hvordan kan du da forvente og forlange at andre skal elske deg?
Elsker du ikke deg selv legger du stort press på partneren din om å elske deg, om å fylle det tomme i deg du ikke makter å fylle selv.

For å finne ekte kjærlighet må du inn i deg selv, du må se deg selv, ha empati med deg selv, anerkjenne deg selv, omfavne deg selv, like deg selv, og elske deg selv.

Kun ved å jobbe med dine tidlige traumer, dine barndomstraumer, gå inn - dypt inn i deg selv, kan du finne ekte kjærlighet. Ved å finne din sannthet og styrke, ved å finne din egentlige identitet - det som opprinnelig er deg før du ble formet av omverdenen - de som mente godt, og de som kanskje ikke mente så godt, kan du finne kjærligheten. Når du fører deg forsiktig tilbake til deg selv, kan du kjenne på en dyp og ekte kjærlighet. Når du har funnet kjærligheten i deg, kan andre også finne kjærligheten i deg.

Da kan du møte andre UTEN å trenge dem, UTEN å invadere dem, UTEN å la deg invadere, UTEN å leve på bekostning av deg selv og din identitet.

Når du kan møte deg selv med kjærlighet er du klar for å møte andre med kjærlighet.

Vil du være med på en dag, eller i fast gruppe?Vi jobber med Identitetsterapi og utforsker intensjonssetninger i resonansprosess for å finne de bakenforliggende årsakene til dine fysiske, psykiske eller emosjonelle utfordringer.

Les mer: https://www.graceadelaide.no/

Neste dato for Weekend med resonansprosesser (Konstellasjoner) 
Lørdag 07. og Søndag 08. mai kl 10-18  
Påmelding her
Gratis uten egen konstellasjon (begrenset antall plasser)

Her kan du laste det siste foredraget jeg holdt - det omhandler ikke kjærlighet direkte, men relasjonsvold som kan føre til at vi mister kjærligheten til oss selv. Relasjonsvold og IoPT

Her finner du foreløpige datoer for grupper og dager - Kalenderen blir oppdatert kontinuerlig!


Her kan du laste ned min siste brosjyre

"Grace Adelaides grupper er en fortrolig arena der du kan kaste masken, ta et skritt til siden for gode skritt fremover"

"Grace Adelaide ser psyke og soma sammen"