Tusen hjertelig takk!

20.01.2017 12:47

Tusen hjertelig takk!
 
Virkelig, tusen hjertelig takk til DEG som viser meg tillit ved å velge meg som din terapeut og veileder!
Og også, tusen hjertelig takk for at du anbefaler meg videre til så mange i ditt nettverk!

Uten deg hadde jeg ikke klart å holde åpent, og uten deg hadde jeg ikke sittet med all den kunnskapen jeg nå besitter om mennesker, hvordan mennesker fungerer, og ikke fungerer, i nære og litt fjernere relasjoner, og hvordan komme ut av vonde livs- og handlingsmønstre.

Tusen takk for at du viser meg tilliten til å la meg lede deg inn i møte med deg selv, og på den måten skaper et bedre liv for deg, og dermed også for de rundt deg. Sammen lager vi et bedre liv og samfunn!

Hver gang du entrer lokalene mine, kjenner jeg takknemlighet og ydmykhet for tilliten du viser meg, og også for motet ditt til å dykke dypt ned og virkelig møte deg selv ved å utforske, føle og spore årsaken til de følelsene og symptomene som preger, og hindrer deg i hverdagen din.

Jeg vet det kan være vanskelig å blottlegge følelser og overlevelsesstrategier for en terapeut, eller for en gruppe mennesker du knapt kjenner. Og jeg vet også hvor godt det er når det først er gjort, enten alene til terapeuten, eller i en fast gruppe der tilliten til de andre deltakerene stadig vokser. I en fast gruppe der du kan dykke enda dypere inn i deg selv, der du våger å vise og fortelle enda mer om det som var, og fortsatt er, så skamfullt og vondt.

Tusen takk for at du våger, og tusen takk for at jeg får gå denne veien med deg!

Gave
Jeg vil gi en gave til deg som anbefaler meg videre. Du får 20% avslag neste gang du kommer til individuell konstellasjon hos meg. MEN på grunn av taushetsplikten kan jeg ikke gi deg rabatten før den du har anbefalt sier til meg at det er ok at du vet at vedkommede nå har tatt turen til meg.
OK? Det betyr at dere må snakke sammen om det, og selvsagt spør jeg vedkommede om det er ok at jeg viser det ved å gi deg rabatt.

Faste grupper
De siste faste gruppene som har startet opp har jeg ikke annonsert til dere for de har fylt seg selv med deltakere som enten har stått på venteliste, ytret ønske om å få være med eller som allerede har vært i fast gruppe de siste årene.

Jeg starter opp ny formiddagsgruppe Torsdag 2. februar 2017 kl 09-15. 
Den går i første omgang seks ganger, annen hver torsdag med avslutning 6. april (pga skjærtorsdag 13. april).
Max 6 deltakere, så her gjelder første-til-mølla-prinsippet!
(Minimum 4 deltakere - og da blir tiden 10-14).
Påmelding her

Individualterapi, en-til-en
Jeg tilbyr fortsatt terapi og selvutvikling i en-til-en setting (og noen ganger med assistent) der vi setter av inntil to timer så du får god tid til samtale og prosess. 

Uansett om du velger å komme i gruppe, på en- eller to dagers workshop, eller alene, vil du oppleve å bli sett og hørt, kanskje for første gang, og du får god tid til din prosess og refleksjon rundt den.

Sitter du fortsatt på gjerdet og vurderer om du skal ta steget inn i ditt ukjente landskap?

Her er noen tilbakemeldinger jeg har fått som forteller om noen klienters opplevelser, både med meg, og metoden jeg jobber etter:
"Jeg har vært deprimert og forsøkt mange metoder får å bli bedre og å komme videre i livet, men det har vært konstellasjoner/intensjonsmetoden som har vært virkningsfull for meg.
Å få ”gå” hos Grace har vært som å komme hjem til det rommet som er meg. Grace er veldig intuitiv og faglig sterk, samtidig som hun har innlevelsesevne og empati. Det har gjort det lett for meg å slippe opp for nye innsikter om meg selv.
Et stort poeng er at jeg føler meg velkommen og forstått og aldri bedømt/dømt uansett hva som måtte komme opp av vonde ting."
Kvinne på østlandet

"Grace Adelaide is a skilled and experienced therapist who thinks nothing is too strange to discuss, which gives me the courage to heal woonds from painful and shameful past experiences.
A freeing and lifechanging experience."
Woman, 38
 
"Grace Adelaide er kunnskapsrik, lyttende, oppdatert, respektfull, trygg og med fokus på faget. Derfor bruker jeg henne som min faste veileder."
Traumeterapeut

"Jeg har gått i behandling hos Grace Adelaide i flere år nå. Som et resultat har jeg fått bedre fysisk og psykisk helse. Foruten fantastiske resultater i meg selv, ser jeg også gode resultater hos mine nærmeste.
Jeg har valgt å bruke Grace som min faste behandler i disse årene fordi jeg har tillit til henne og jeg opplever at hun har god tilstedeværelse.
Grace Adelaide respekterer mine prosesser og det som skjer i feltet når vi jobber.
Jeg kan varmt anbefale Grace til alle som ønsker fysisk og eller psykisk endring i livet."
Hilde, 38

"Hos Grace Adelaide føler jeg meg ivaretatt og sett. Hun har integritet, er faglig oppdatert og dyktig. Jeg opplever at hun engasjerer seg i meg og at hun er et medmenneske som er nærværende og varm – en som kan stoles på.
Jeg vil takke Grace for at hun også evnet å se meg da alle andre så bort!"
Kvinne, 48

"Grace Adelaide er etter min mening Norges beste terapeut. Hun skaper et trygt og godt terapeutisk rom, har mengder av kunnskap, stiller de riktige spørsmålene, og kan kunsten å bruke humor nøyaktig der det trengs.
Jeg opplever intensjonskonstellasjoner som en dyptgripende, genuin og effektiv metode hvor du kjenner resultatene umiddelbart, og ser de positive konsekvensene utfolde seg i ettertid.
Grace følger for øvrig en høy etisk standard; en hver prosess man åpner seg opp for, blir lukket før man forlater terapien. Man har i tillegg mulighet for å kontakte Grace i ettertid ved behov.
For de som lenge har ønsket å gå i terapi, men ikke har våget å ta det første steget, kan jeg bare si at når man først har kommet i gang, så lurer man på hvorfor man ikke har gjort dette tidligere."
Linda

Grace Adelaide er Traumeterapeut IoPT og jobber etter Dr. Professor Franz Rupperts teorier og metode IoPT (Identitetsorientert psykotraumeteori- og terapi).
Franz Ruppert jobber og forsker på Universitetet for anvendt vitenskap i München, har videreutviklet Familiekonstellasjoner, via traumekonstellasjoner og intensjonskonstellasjoner til dagens Identitetsterapi og intensjonsmetode. Han har gitt ut 7 bøker underveis i sin forskning de siste ca. 20 årene. Bøkene hans er oversatt til flere språk og han reiser rundt hele verden med sine foredrag og workshop. Jeg følger nå, for andre gang, og for egen videreutvikling, hans tredje internasjonale videreutdanning innen faget, sammen  med fagpersoner fra 13 land.

 
Arbeidet hører inn under fagfeltet flergenerasjonell psykotraumatologi og er knyttet opp mot utviklingspsykologi og traume- og tilknytningsteorier. Metoden er praktisk, og er forankret i forskning og erfaring, og den hjelper deg til å få tak i både de implisitte og eksplisitte minner som igjen gjør at samspillet mellom kropp, psyke, erfaring og mening kan gjenopprettes.
 
På bakgrunn av min unike erfaringskompetanse og dype kjennskap til konsekvenser etter Vold i nære relasjoner er jeg invitert til, og sitter i kontaktforum for brukere av helse- og omsorgstjenester i Helse- og omsorgsdepartementet og i forum for samarbeid mellom frivillige organisasjoner og nasjonale myndigheter i arbeidet mot vold i nære relasjoner i Justisdepartementet.

Her kan du lese mer om Grace Adelaide
  
Påmelding til:
Grace Adelaide Andersson
grace@graceadelaide.no eller sms: 930 07 405


Kjærlig hilsen fra

Grace Adelaide Andersson
Reg. Konstellatør/Traumeterapeut IoPT MNTF
Veileder MNTF

 

www.graceadelaide.no 

Alle skriver under på taushetserklæring på alle mine arrangement.

Velkommen til utviklende timer og dager!

Videresend og del mer enn gjerne emailen til andre du tenker kan ha intresse for denne type terapi og selvutvikling.